Back to All Events

Brindamos Flamenco-klubi

BRINDAMOS FLAMENCO -KLUBI LA 31.8.2019

Manuela Barrios, Lidia Montero, Otso Krunasta

BRINDAMOS FLAMENCO -klubien syyskausi 2019 aloitetaan tulisesti Sevillan kärkikaartilla. Tanssija Manuela Barrios loihtii lavalle maagisen vahvaa energiaa ja rytmiikkaa. Lidia Montero on puolestaan klubeilla nähdyistä laulajista palkituin. Illan säestää tuttuun tapaan kitaristi Otso Krunasta. Kollektiivin kurssitarjonta löytyy osoitteesta www.brindamosflamenco.com.

MANUELA BARRIOS

Perussa syntynyt Manuela muutti 19 vuotiaana opiskelemaan Sevillaan ja valmistui Fundación Cristina Heerenistä erinomaisin arvosanoin. Hänet on palkittu kahdessa Espanjan arvostetuimmista flamencokilpailuista. Manuela on esiintynyt kuuluisimmissa tablaoissa Espanjassa ja hänen sooloteoksiaan on nähty ympäri maailmaa. Manuela opetti yli 15 vuotta Fundación Cristina Heerenissä ja hän on kouluttanut mm. kokonaisen sukupolven palmeroita. Kesällä 2019 hän on esiintynyt mm. Venäjällä ja Kiinassa sekä opettanut Alicia Márquezin studiolla Sevillassa.  


LIDIA MONTERO

Lidia valmistui 18-vuotiaana Fundación Cristina Heerenistä 2005 ja on sen jälkeen toiminut opettajana entisessä opinahjossaan. Hänet on palkittu yli 20 kertaa arvostetuissa kilpailuissa. Nopeista melismoistaan, lyyrisestä tyylistään sekä koskettavasta esiintymisestään tunnettu Lidia on todellinen flamencolaulun ja tekniikan tietopankki. Hän on hiljattain tehnyt yhteistyötä mm. flamencon supertähden, David Dorantesin kanssa. 


OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com

LA  31.8.2019 KLO 20:00

Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)

Ovet 19:30

Paikkoja rajoitettu määrä.

Eteispalvelu 3€

Ennakkoliput: 

Istumapaikka 27,50€ / Pöytäpaikka 37,50€ / Tukilippu 50€

Ovelta:

Istumapaikka 29€ / Pöytäpaikka 39€ / Tukilippu 50€

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruokaa Korjaamon ravintolasta. 

Tervetuloa / Bienvenidos!