Back to All Events

Tampereen Flamencoviikko: Flamencoleiri


Flamencoviikon flamencoleiri

Kurssitaso: Kaikki tasot

Päivämäärä ja kellonaika: 24.6.-27.6.2019

Paikka: Antaverkan leirikeskus, Ylöjärvi

Kesto: 4 päivää

Hinta: 280 €

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä

Kuvaus: Flamencoleiri on ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua kokonaisvaltaisesti flamencoon sen kaikissa muodoissa: compás, palmas, laulu, kitara ja tanssi. Ohjelmassa on opetusta, harjoittelua, esityksiä ja juergoja. Välillä syödään hyvin, uidaan, saunotaan, jutellaan, ehkä nukutaankin. Leirin työskentelystä vastaavat upeat Brindamos Flamenco -kollektiivin flamenco-opettajat Otso Krunasta ja Taija Robalta! 

Opetuksen pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja yhteistyöhön tarvittavan ”koodiston” sisäistämisessä. Leirin aikana flamencon kielioppi tulee tutuksi niin teoriassa kuin käytännössäkin, niin tanssijan kuin muusikonkin roolissa. 

Leirille ei ole pääsyvaatimuksia tai tasoja! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita, niin ihan uudet tutustujat ja vähän harrastaneet kuin elämänsä flamencolla täyttäneet aficionadot.

Nettisivu: http://tampereflamenco.com/flamencoleiri/

Facebook: https://www.facebook.com/tampereflamenco/