Back to All Events

Brindamos Flamenco-klubi

BRINDAMOS FLAMENCO -KLUBI LA 4.5.2019 KLO 20.00
Carmela Riqueni, Silvia Reina, Otso Krunasta


BRINDAMOS FLAMENCON kevätkauden 2019 huipentavalla klubilla esiintyy legendaariseen flamencosukuun kuuluva sevillalainen tanssija Carmela Riqueni, sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva Silvia Reina ja kollektiivin luottokitaristi Otso Krunasta. Edelliset klubit ovat olleet loppuunmyytyjä, joten liput kannatta hankkia heti.


CARMELA RIQUENI
Trianassa syntynyt Carmela kuuluu legendaariseen sevillalaiseen Riquenien flamencosukuun. Hänen setänsä on flamencon supertähti, kitaristi Rafael Riqueni. Suvulta saadun opin lisäksi hän on opiskellut stipendiaattina Fundación Cristina Heerenissä. Carmela on esiintynyt lukuisissa Espanjan legendaarisissa tablaoissa, teattereissa, festivaaleilla ja televisiossa. Tällä hetkellä hän opettaa Flamencos por el Mundo koulussa Sevillassa.

SILVIA REINA
Sukupolvensa lupaavimpiin laulajiin kuuluva ja lukuisia palkintoja voittanut Silvia Reina on tuttu nimi espanjan suurilla festivaaleilla. Hän on opiskellut Fundación Cristina Heerenin maineikkaalla laululinjalla. Vahvat Jerezin ja Trianan juuret omaava Silvia Reina on tunnettu myös panoksestaan flamencon avulla tehtävään syrjäytymistä estävään hyväntekeväisyystyöhön. Tällä hetkellä hän opettaa José Manuel Ortegan Arte & Flamenco koulussa.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.


LA 4.5.2019 KLO 20:00
Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki
K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)
Ovet 19:30
Paikkoja rajoitettu määrä.
Eteispalvelu 3€

Ennakkoliput:
Istumapaikka 27,50€ / Pöytäpaikka 37,50€ / Tukilippu 50€

Ovelta:
Istumapaikka 29€ / Pöytäpaikka 39€ / Tukilippu 50€

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka vintille Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17-21.30. ja baari 02 asti.