Back to All Events

Brindamos Finlandia-klubi

Kevätkauden viimeisen BRINDAMOS FINLANDIA -klubin vieraana nähdään pitkän linjan tanssija Anne Riikola-Sarkkila. Kitaristi Otso Krunasta esittää illan aikana palasia pääasiassa ulkomailla kuullusta soolomateriaalista cajónisti Samuli Rouniojan säestyksellä. Ilta päättyy perinteiseen tapaan kaikille avoimeen fin de fiestaan. Tervetuloa nauttimaan ruoasta, juomasta ja flamencosta pääsymaksuttomalle BRINDAMOS FINLANDIA klubille!

ANNE RIIKOLA-SARKKILA - tanssi
TAIJA ROBALTA - laulu
OTSO KRUNASTA - kitara
+ vierailjoita

ANNE RIIKOLA-SARKKILA
Anne Riikola-Sarkkila on opiskellut flamencoa Suomessa ja Espanjassa useiden eri flamencotaiteilijoiden johdolla yli 23 vuotta, sekä opettanut flamencotanssia pääkaupunkiseudulla vuosituhannen vaihteesta lähtien. Anne tekee yhteistyötä useiden alan suomalaisten toimijoiden kanssa tanssijana, koreografina, palmerana ja tuottajana. Tällä hetkellä työn alla oleva Caras del Flamenco - flamencon monet kasvot -konsertti on hänen toinen oma koko illan tuotantonsa isolle näyttämölle.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco
www.vuelta.fi

IImianna itsesi tai kaverisi esiintymään syyskauden klubeille: brindamos@brindamosflamenco.com

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar