Back to All Events

Brindamos Finlandia-klubi

Brindamos Finlandia-klubi ravintola Tenhossa tiistaina 23.4. klo 19-22

Helsinginkatu 15, vapaa pääsy.

Pohjoismaiden pitkäikäisin säännöllinen flamencoklubi on jo useamman vuoden ajan tarjonnut esiintymistilaisuuksia niin kotimaisille huipuille, ulkomaisille vierailijoille kuin lajin harrastajillekin. Illat päättyvät perinteiseen tapaan kaikille avoimeen fin de fiestaan. Tervetuloa seuraamaan kotimaista flamencoa sekä nauttimaan loistavasta ruoasta ja juomasta pääsymaksuttomalle BRINDAMOS FINLANDIA klubille!

TOVE DJUPSJÖBACKA - tanssi
TAIJA ROBALTA - laulu
OTSO KRUNASTA - kitara

Liisa Pekonen - tanssi
Laura Reunanen - laulu
Tuukka Vainiola - kitara
Pia Virtanen - laulu, palmas
Ilona Kallio - palmas

TOVE DJUPSJÖBACKA
Tove Djupsjöbacka on todellinen flamencon monitoiminainen, joka on toiminut tanssijana ja muusikkona useissa ammattilaiskokoonpanoissa pohjoismaiden johtavien flamencotaiteilijoiden kanssa. Hän on myös ensimmäinen suomalainen flamencon maisteri pääaineenaan flamencologia ja luennoi säännöllisesti flamencosta eri puolilla Suomea sekä kirjoittaa aiheesta eri lehtiin.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

Lisätietoja klubeista ja flamenco-opetuksesta:
www.brindamosflamenco.com
www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO
www.instagram.com/brindamosflamenco


Kevätkauden viimeinen klubi TI 21.5.
IImianna itsesi tai kaverisi esiintymään: brindamos@brindamosflamenco.com

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar


Earlier Event: March 30
Nordic Flamenco Club
Later Event: April 24
Origen Errante -flamencokonsertti