Back to All Events

Brindamos Flamenco-klubi

BRINDAMOS FLAMENCO -KLUBI LA 9.3.2019 klo 20

Jose Viñas, Cristina Soler, Otso Krunasta

https://www.facebook.com/events/2242551279336850/

Maaliskuun klubilla nähdään todellinen unelmakokoonpano. Tätä ryhmää ovat toivoneet lavalle niin lajin vannoutunut yleisö kuin myös Madridista saapuvat artistit itse. Vuosien yritysten jälkeen aikataulut mahdollistavat kohtaamisen ensimmäistä kertaa yhdessä. Odotettavissa maaginen ilta! Edellinen klubi myytiin ennakkoon loppuun, joten kannattaa hankkia liput hetimiten!


JOSE VIÑAS

José voitti arvostetuimpia Espanjan kansallisia kilpailuja jo alaikäisenä (mm. Vuoden nuori Artisti 2010, Ubrique). Sen jälkeen hän on tanssinut kuuluisimmissa tablaoissa Sevillassa ja Madridissa, sekä esiintynyt ja opettanut ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hänet on kiinnitetty laulaja Faleten Espanjan ja Amerikan kiertueelle.

CRISTINA SOLER

Huelvassa kasvanut Cristina on voittanut uransa aikana lukuisia palkintoja. Tällä hetkellä hän viimeistelee ensimmäisen levynsä “Mar de Cobre” äänityksiä. Lisäksi Cristina laulaa Madridin legendaarisissa tablaoissa, kuten Café de Chinitas ja Teatro Flamenco de Madrid. 

OTSO KRUNASTA

Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com

LA 9.3.2019 KLO 20:00

Korjaamo, Vintti, Töölönkatu 51 A, 00250 Helsinki

K-18 (alaikäiset huoltajan seurassa)

Ovet 19:30

Paikkoja rajoitettu määrä.

Eteispalvelu 3€

Ennakkoliput:

https://www.tiketti.fi/brindamos-flamenco-kulttuuritehdas-korjaamo-vintti-helsinki-lippuja/59787 

Istumapaikka 27,50€ / Pöytäpaikka 37,50€ / Tukilippu 50€

Ovelta:

Istumapaikka 29€ / Pöytäpaikka 39€ / Tukilippu 50€

Pöytäpaikkoihin sisältyy mahdollisuus tilata ruoka vintille Korjaamon ravintolasta. Mikäli haluat varata pöydän ravintolan puolelta ennen tai jälkeen konsertin, se onnistuu Korjaamon sivujen kautta. Keittiö on auki klo 17-21.30. ja baari 02 asti.