Back to All Events

Nordic Flamenco Club

Päivämäärä ja kellonaika: 30.3 klo: 20.00

Paikka: Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7, Helsinki

Kesto: Esityksen kesto 60min, Nordic Flamenco jatkot teatterilla esityksen jälkeen klo 24 asti

Hinta: 27,50 € (sis. tiketin palvelumaksun)

Ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestettävä Nordic Flamenco Club -ilta kokoaa pohjoismaissa työskenteleviä flamencotaiteilijoita samalle näyttämölle. Ainutlaatuisessa illassa nähdään tanssijat Rodrigo Gonzalez (MEX), Ann Sehlstedt (SWE) ja Elina Robinson (FIN). Musiikista vastaavat kitaristi Afra Rubino (SWE), laulajat Hilde Karlsen (NOR) ja Anna Murtola (FIN) sekä perkussionisti Christopher Rodulfo (AW). Illan visualisoi Christian Robinsonin (GB) videotaide. Tapahtumaa tukee Nordisk Kulturfond. 

Nordic Flamenco Club brings together flamenco artists working in the Nordic countries. The unique evening will feature dancers Rodrigo Gonzalez (MEX), Ann Sehlstedt (SWE) and Elina Robinson (FIN). Music is played by guitarist Afra Rubino (SWE), singers Hilde Karlsen (NOR) and Anna Murtola (FIN) and percussionist Christopher Rodulfo (AW). The evening is visualized by Christian Robinson's (GB) video art. The event is supported by Nordisk Kulturfundet.

Nettisivu: http://www.elinalehtola.fi/site/esiintyminen/

Lipunmyynti: https://www.tiketti.fi/nordic-flamenco-club-nukketeatteri-sampo-helsinki-lippuja/60251

Facebook: https://www.facebook.com/events/1861390143984359/

Earlier Event: March 29
Ann Sehlstedtin tanssikurssi
Later Event: April 23
Brindamos Finlandia-klubi