Back to All Events

Ann Sehlstedtin tanssikurssi


Kurssitaso: edistyneet

Päivämäärä ja kellonaika: Pe 29.3 Klo 19.00-21.00 ja Su 31.3 klo 12:00-14.00

Paikka: Johanneksen luola, Fiesta Flamenca -tanssikoulun tilat Punavuoressa

Kesto: 4h

Hinta: 80€

Kuvaus: Ann Sehlstedt on flamencotanssin opettamiseen omistautunut erittäin kokenut ja suosittu opettaja Ruotsissa. Hän on perustanut oman flamencokoulun Centro de Flamenco La Panteran Göteborgiin vuonna 2010. Hänen tuntinsa tunnetaan intensiivisyydestään, positiivisesta energiastaan ja rakkaudestaan tanssiin! Tunnit koostuvat perusteellisesta lämmittelystä, erilaisista teknisistä harjoituksista, jotka lisäävät kehon tietoisuutta ja hallintaa sekä jalkatyöskentelystä "tabla de pies" osiosta, jotka päättyvät koreografioituun materiaaliin. Tällä kurssilla palona on Alegrías de Cádiz. Kurssi on suunnattu edistyneille tanssijoille. Kurssilla säestäjinä toimivat kitaristi Juho Koskimies ja laulaja Anna Murtola. 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: elinaleht@gmail.com

Nettisivu: http://www.elinalehtola.fi/site/kurssit/

Facebook: https://www.facebook.com/events/793019661046883/

Earlier Event: March 26
Brindamos Finlandia-klubi
Later Event: March 30
Nordic Flamenco Club