Back to All Events

Brindamos Finlandia-klubi

BRINDAMOS FINLANDIA TI 26.3. KLO 19 - 22
ravintola Tenho Restobar, Helsinginkatu 15


Pohjoismainen yhteistyö saa jatkoa, kun BRINDAMOS FINLANDIA -klubille saapuu vieraaksi tukholmalainen Souzana Volioti. Kreikassa syntynyt Souzana on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä on flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Illan aloittaa aficionadojen setti klo 19 ja lopuksi nähdään tuttuun tapaan fin de fiesta. Tapahtuma on maksuton.

SOUZANA VOLIOTI (SWE) - tanssi
TAIJA ROBALTA (FIN) - laulu
OTSO KRUNASTA (FIN) - Kitara
+ vierailijoita


SOUZANA VOLIOTI
Kreikassa syntynyt tukholmalainen Souzana Volioti on opiskellut mm. Fundación Cristina Heerenissä Sevillassa. Hänet tunnetaan musikaalisesta tanssityylistään ja hänellä on flamencotanssin opintojen lisäksi klassisen kitaristin tutkinto. Monipuolinen tanssija aloitti uransa rytmisen kilpavoimistelun, kreikkalaisen kansantanssin ja nykytanssin parissa. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Souzana on esiintynyt paljon myös Espanjassa.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.brindamosflamenco.com
www.instagram.com/brindamosflamenco

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
Afterwork 16-19 / Happy hours 21-
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar

BRINDAMOS FINLANDIA -klubit jatkuvat kevätkaudella 2019 joka kuukausi tiistaisin Tenhossa. Kaikille avoin artistihaku on nyt käynnissä. Kevään päivämäärät ovat:

TI 23.4.
TI 21.5.

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com

Earlier Event: March 23
Ensueño Flamenco - Madrid
Later Event: March 29
Ann Sehlstedtin tanssikurssi