Back to All Events

Ensueño Flamenco - Madrid

Päivämäärä ja kellonaika: 23.3.2019 klo 19

Paikka: Sellosali, Espoo

Kesto: 1h40 min

Hinta: 26 / 23 €


Vahvaa perinteistä Flamencoa ja moderneja jazzillisia sävyjä. 

Madridilaisen Cañoroto- flamencokitarakoulukunnan edustaja Joni Jiménez on yksi lupaavimmista nuorista flamencokitaristeista, hän on mm. Sara Barasin ryhmässä laulavan Israel Fernándezin luottokitaristi. Jiménez tulee flamencosuvusta, jonka tunnetuin jäsen on maailmantähti laulaja Diego El Cigala. Jiménezin soitossa korostuvat luovuus, herkkyys ja taito säestää tanssijoita ja laulajia. 

José Carmona RAPICO on granadalais-mallorcalainen tanssija Granadan Habichuelas -suvusta. Hän on vahva perinteisen flamencon edustaja jonka tyylissä korostuvat eleganssi, ytimekäs flamencoilmaisu sekä lahjakkuus. RAPICO on kiertänyt maailmaa useiden flamencomestareiden kuten Tomatito, Carmen Cortés, Gerardo Núñez sekä oman teoksensa “Errante” kanssa. 

Enrique Bermúdez PICULABE on lahjakas madridilainen laulaja joka löysi harvinaisesti tiensä Flamencoon vasta parikymppisenä. Jo kaksi levyä levyttänyt, Antonio Gadesin ryhmän kanssa maailmaa kiertävä Piculabe suunnittelee oman antologian ja kokeellisemman levyn tekoa ja on haluttu laulaja useissa produktioissa.  

Raul Mannola
Madridin konservatoriossa kahdeksatta vuotta opettavalla Raulilla on yli 30 vuoden kokemus tanssijoiden ja laulajien säestämisessä. Virtuoosijazzmuusikkona aloittanut ja vahvan flamencotuntemuksen saavuttaneella Mannolalla on ainutlaatuiset eväät laadukkaan fuusioflamencon tekoon. Hänen soitossaan korostuvat vahva flamencoilmaisu ja melodisuus. 

Aylin Eleonora 
Aylin Eleonora valmistui viime vuonna Institute of the Arts Barcelonasta Tanssin maisteriksi. Hän on työskennellyt freelance-flamencotanssijana vuodesta 2015 esiintyen useiden huippunimien kanssa kuten veljekset David ja Alfredo Lagos, sekä esittänyt soolokoreografiaansa VIVIR  mm. Edinburghin ja Arizonan festivaaleilla. Aylin Eleonoran modernissa tyylissä korostuvat eleganssi, keveys ja virtaavuus.

https://www.youtube.com/watch?v=0Jh1F0ZtVjk

Nettisivu: https://www.youtube.com/watch?v=0Jh1F0ZtVjk

Lipunmyynti: https://www.lippu.fi/sellosali-ensueno-flamenco-lippuja-espoo.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=2333693$11441835

Earlier Event: March 23
Masterclass - José Carmona "Rapico"
Later Event: March 29
Ann Sehlstedtin tanssikurssi