Back to All Events

Modernin flamencokitaran masterclass

MODERNIN FLAMENCOKITARAN MASTERCLASS
Joni Jiménez & Raul Mannola

Madridin Cañoroto -koulukunta laulun ja tanssin säestykessä

50€ / 2,5h

To 21.3. klo 12-14.30 / 17-19.30 (riippuen oppilaiden aikatauluista)

Hellsten Senate, Kauppiaankatu 5

Ilmoittautumiset: elecodesantiago@gmail.com 

Cañoroto-tyylisuunnan kitaristit tunnetaan virtuoottisesta tekniikasta, tiukasta ja pitkälle kehittyneestä rytmiikasta ja jazzillisesta harmoniasta. Kurssilla tutustutaan näihin elementteihin sovellettuna tanssin ja laulun säestykseen ottaen huomioon osallistujien tason. 

Madridilaisen Cañoroto -flamencokitarakoulukunnan edustaja Joni Jiménez on yksi lupaavimmista nuorista flamencokitaristeista. Kitaristiperheestä tuleva Joni Jiménez on mm. Sara Barasin ryhmässä laulavan Israel Fernándezin luottokitaristi ja työskennellyt useiden flamencotähtien kuten Estrella Morenten kanssa. Hänen setänsä maailmantähti Diego El Cigala lienee kuuluisin suvun jäsenistä. Jiménezin soitossa korostuvat luovuus, herkkyys ja taito säestää tanssijoita ja laulajia.

Madridin konservatoriossa kahdeksatta vuotta opettavalla Raul Mannolalla on yli 30 vuoden kokemus tanssijoiden ja laulajien säestämisessä. Jazzmusikkona aloittanut ja vahvan flamencotuntemuksen saavuttaneella Mannolalla on ainutlaatuiset eväät laadukkaan fuusioflamencon tekoon. Hänen soitossaan korostuvat vahva flamencoilmaisu ja melodisuus.

https://www.youtube.com/watch?v=eUAhaBciXZQ

https://www.youtube.com/watch?v=17zqmWj9pPE