Back to All Events

Brindamos Finlandia-klubi

BRINDAMOS FINLANDIA TI 19.2. KLO 19 - 22

Tenho Restobar, Helsinginkatu 15. Vapaa pääsy

https://www.facebook.com/events/2443018599103229/

Helmikuun klubilla nähdään pohjoismaisen flamencon huippuja, kun palkitun tukholmalaisen Flamenco Fredag -klubin perustaja, tanssija Pia Del Norte saapuu vierailulle Helsinkiin. Illan aloittaa helsinkiläisten aficionadojen setti. Klubilla ruokailevat voivat osallistua 2 hengen lippupaketin arvontaan maaliskuun BRINDAMOS FLAMENCO -klubille Korjaamolla. Ilta päättyy perinteiseen tapaan kaikille avoimella Fin de fiestalla.

PIA DE NORTE (SWE) - tanssi

TAIJA ROBALTA (FIN) - laulu

OTSO KRUNASTA (FIN) - Kitara

+ vierailijoita

PIA DEL NORTE

Ruotsalainen Pia del Norte kuuluu pohjoismaiden työllistetyimpiin flamencoartisteihin. Flamencon suoraan ilmaisuun, interaktiivisuuteen sekä voimaan universaalina taidemuotona uskova Pia ylittää genrerajoja työskennellen musiikin ja äänitaiteen parissa tanssijana, projektien vetäjänä ja pedagogina. Madridin, Malagan ja Sevillan flamenco-opintojen lisäksi hän on opiskellut perkussiivista tanssia New Yorkissa Heather Cornellin opastuksella ja tanssipedagogiaa Tukholman tanssikorkeakoulussa. Pia on Ruotsin ainoan säännöllisen flamenco-klubin - palkitun Flamenco Fredagin - perustaja ja organisoija.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.piadelnorte.com
www.brindamosflamenco.com

www.instagram.com/brindamosflamenco

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
Afterwork 16-19 / Happy hours 21-
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar

BRINDAMOS FINLANDIA -klubit jatkuvat kevätkaudella 2019 joka kuukausi tiistaisin Tenhossa. Kaikille avoin artistihaku on nyt käynnissä. Kevään päivämäärät ovat:

TI 26.3.
TI 23.4.
TI 21.5.

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com