Back to All Events

Brindamos-Finlandia-klubi

BRINDAMOS FINLANDIA TI 29.1. KLO 20 - 22
Tenho Restobar, Helsinginkatu 15. Vapaa pääsy


Suosittu suomalaisiin flamenco-artisteihin keskittyvä BRINDAMOS FINLANDIA -klubi jatkuu kevätkaudella Tenhossa. Kauden avaa pitkän linjan suomalainen tanssija Erika Alajärvi. Ilta päättyy perinteiseen tapaan kaikille avoimella Fin de fiestalla.

ERIKA ALAJÄRVI
Erika Alajärvi on tehnyt flamencoa tunnetuksi suomalaisille yli kahdenkymmenen vuoden ajan esiintymällä ja opettamalla. Hän on tehnyt koreografioita niin flamencoteoksiin, näyttämölle kuin yksittäisiä perinteiseen flamencoon luettavia tanssinumeroita. Näyttämöllisiä tanssikoreografioita on kertynyt kaikkiaan 23, joista tunnetuimpina mainittakoon GAIA, memento, Lonh, ¡Hyvästi Carmen! ja Women In Me. Vuosina 2001-2009 Alajärvi työskenteli tanssijana suomalaisen uuden flamencon uranuurtajana ja taiteellisena edelläkävijänä tunnetussa ryhmässä, Canelassa. Ryhmä tuli tunnetuksi Espanjalaisesta Sarjasta, neljän espanjalaisen huipputanssijan - Bélen Maya, Israel Galván, Rafaela Carrasco ja Andrés Marín - Canelalle valmistamista koreografioista. Lisäksi hän on vieraillut tanssijana Katja Lundénin, Anna Palmion ja Milena Urmaksen flamencoteoksissa sekä Arja Raatikaisen tanssiteoksessa.

TAIJA ROBALTA
Taija Robalta on helsinkiläinen flamencolaulaja ja opettaja. Oppinsa hän on saanut Sevillassa Esperanza Fernándezilta. Espanjassa hän on säestänyt mm. Carmen Ledesman ja Miguel Vargasin tanssitunteja ja esiintynyt Sevillan tablaoissa niin laulajana kuin tanssijanakin.

OTSO KRUNASTA
Otso Krunasta on valmistunut Sevillan Fundación Cristina Heerenistä flamencokitaristiksi. BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin luottokitaristi on työskennellyt vuosia säestäjänä lukuisten lajin huippujen ja legendojen kanssa Andalucíassa.

www.hierbabuena.fi
www.brindamosflamenco.com

Tenho Restobar | Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Keittiö 16-22 | Baari 16-00 | Vapaa pääsy
www.tenhorestobar.fi
www.instagram.com/tenhorestobar

BRINDAMOS FINLANDIA -klubit jatkuvat kevätkaudella 2019 joka kuukausi tiistaisin Tenhossa. Kaikille avoin artistihaku on nyt käynnissä. Kevään päivämäärät ovat:

TI 19.2.
TI 26.3.
TI 23.4.
TI 21.5.

Ilmianna itsesi tai kaverisi esiintymään BRINDAMOS FINLANDIA -klubille sähköpostitse: brindamos@brindamosflamenco.com