Ilmoita tapahtuma, viikkotunti tai tiiviskurssi

Helsingin Flamencoyhdistyksen hallitus on päättänyt uudistaa yhdistyksen tiedotusta vuonna 2019. Tiedotusuudistus tukee yhdistyksen yleishyödyllistä tarkoitusta muuttamalla sisäänpäin, jäsenistölle suunnatun kurssi- ja tapahtumatiedotuksen julkiseksi.

Uudistuksen taustalla on vuonna 2017 tehty kysely ja vuoden 2018 aikana saatu palaute. Tiedotusuudistuksen jälkeen kaikki pääkaupunkiseudun flamencokurssit ja -keikat julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla. Uudistuksen tarkoitus on parantaa flamencotapahtumien ja -kurssien näkyvyyttä ja jakaa flamencotietoa kaikille kiinnostuneille, ei ainoastaan jäsenille.

Uudistus toteutetaan joulukuussa 2018 ja se valmistuu tammikuuksi 2019. Ylläpidosta vastaa hallituksen tiedotustiimi. Ilmoita kurssi tai tapahtuma nettikalenteriin allaolevalla kaavakkeella!

Ilmoita kurssi tai tapahtuma flamencokalenteriin

Kurssin tai tapahtuman tiedot
Viikkotunnin tai tiiviskurssin taso.
Kuvaile tapahtumaasi yhdellä lauseella. Tämä tulee näkyviin tapahtumakalenterin etusivulle tai viikkotuntilistaan.
Viikkotunneista ilmoita aloituspäivämäärä.
Viikkotunnin kesto ilmoitetaan minuuteissa, (esim. 90 min). Tiiviskurssista ilmoitetaan opetuksen kokonaiskesto, (esim. 4 h). Tapahtumien kestoa ei tarvitse ilmoittaa, mutta sen saa halutessaan tehdä.
Kurssin tai tapahtumalipun hinta alveineen, esim. 124€ (sis. alv. 24%). Eri hintaluokat merkataan näin: 15 / 10 €.
Keikan, esityksen tai tiiviskurssin pidempi kuvaus. Viikkotunneista julkaisemme vain perustiedot, yläpuolelle kirjoitettavan lyhyen kuvauksen ja linkin lisätietoihin.
Kuva voi olla esim. tapahtumajärjestäjän nettisivuilla tai Facebookissa. Jos sivulla on useampia kuvia, kerro mitä kuvaa haluat meidän käyttävän kohdassa Muut terveiset. Voit myös lähettää kuvan sähköpostitse osoitteeseen tiedotus@flamenco.fi.
http://
Linkki lisätietoihin
http://
Linkki lipunmyyntisivulle
http://
Linkki tapahtumaan tai järjestäjän Facebook-sivuille
http://
Ilmoittajan tiedot
Tarkentavia tietoja ylläpidolle, ruusuja tai risuja