Back to All Events

Anna Murtola Etnosoi! -festivaalilla

LA 10.11. klo 19.00 Malmitalo
Levynjulkaisukonsertti!
Oulusta lähtöisin oleva Anna Murtola on maailman pohjoisin flamencolaulaja. Hänen sooloprojektinsa keskittyy flamencomusiikin ytimeen: ihmisäänen vahvaan ja herkkään voimaan, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Konsertissa juhlitaan Murtolan ensimmäisen soololevyn julkaisua. Fuego Por Dentro -levy sisältää sekä perinteisen flamencon syvempiä sävyjä että kevyempiä laulelmatyyppisiä kappaleita. Murtolaa säestävät Suomen eturivin kitaristeihin lukeutuva flamencokitaristi Joonas Widenius, pitkän linjan basisti Hannu Rantanen sekä Espanjassa maailman flamencon huippujen kanssa työskentelevä perkussionisti Karo Sampela.

Ääniä pohjoisesta -konsertin aloittaa VILDÁ, jonka musiikki on uniikki yhdistelmä vahvoja joikuja, svengaavia rytmejä ja improvisaatiota. Upeaäänisen Hildá Länsmanin joiut ja Viivi Maria Saarenkylän ilmeikäs harmonikka luovat ainutlaatuisen äänimaailman, joka tempaisee kuulijan matkalle  pohjoisen tuntureille, Saamenmaan tuulien tuiverrukseen. Hildá vierailee myös Annan levyllä.

Liput 13,50/8,50 € Lippu.fi
Lisätietoja: www.etnosoi.fi 

39917992_685215641862760_1909185363335708672_o.jpg
Earlier Event: November 8
BRINDAMOS FINLANDIA: Kaari Martin