Back to All Events

Helsingin XIX Flamencofestivaali: Nino de los Reyes "Inside"

La 11.2.2017 klo 19.00 Pääkonsertti: Nino de los Reyes - Inside, Savoy-teatteri

Helsingin XIX Flamencofestivaalin pääesityksenä nähdään madridilaisen Nino de los Reyesin kokoilllan teos “Inside”. Madridin Suma Flamenca -festivaalilla vuonna 2015 kantaesityksensä saanut teos on kerännyt yleisön ja kriitikoiden kiitosta sekä New Yorkin että Los Angelesin kansainvälisillä flamencofestivaaleilla. Kyseessä on alati muuttuva, esityshetkessä elävä teos, jonka myötä festivaalin teemaan saadaan näkökulma improvisaation kautta tapahtuvasta taiteilijoiden välisestä vuorovaikutuksesta. “Insiden” jokainen esityskerta on ainutlaatuinen kokemus myös muuttuvan kokoonpanonsa ansiosta!

“Tässä teoksessa haluan irtautua kahleista, ja ainoastaan nauttia rakastamistani musiikin ja rytmin tyylilajeista luonnollisen liikkeen ja tanssin kautta. Haluan tanssia ilman sääntöjä, ainoana tarkoituksenani puhdas ja aito itseilmaisu.”  - Nino de los Reyes

Nino de los Reyes, tanssi & koreografia | Juan José Suárez "Paquete", kitara | Ismael Fernández, laulu | Manu Masaedo, perkussiot| Jesús Miguel Bachiller "Bachi", basso| David Picazo, valot

Lisätietoa:
 www.ninodelosreyes.es

Kesto: 1 h, ei väliaikaa
 

Later Event: November 4
Bata de cola con mantón