Back to All Events

Brindamos Finlandia

BRINDAMOS FINLANDIA

 

BRINDAMOS FLAMENCO -kollektiivin syyskauden viimeisellä  suomalaisiin flamencoartisteihin keskittyvällä BRINDAMOS FINLANDIA -klubilla 5.12. 2016 tarjolla kotimaista huippuflamencoa. Luvassa myös suomalaisen flamencon eri sukupolvia ja oppilasesityksiä. Illan aikana Tangos- ja Bulerias Fin de Fiestoja sekä Sevillanaskimara. Väliin kannattaa tankata Tenho Restobarin uusituilta listoilta herkullista ruokaa ja juomaa, sillä nämä bileet jatkuu pikkujoulutunnelmissa aamuun asti! 

 

MA 5.12. 

 

MAIJA LEPISTÖ, TAIJA ROBALTA, OTSO KRUNASTA 

TALJANKA

ANNA MURTOLA

LAURA REUNANEN

SIRKKA LAITINEN

+ oppilasesityksiä + Fin de Fiestoja + Sevillanaskimara

 

Klubi alkaa klo 19:00 ja esitykset n.19:45.

 

MAIJA LEPISTÖ

 

Tanssija-koreografi Maija Lepistö tunnetaan flamencon kentällä monipuolisuudestaan; hän on työskennellyt Euroopan tärkeimmillä flamencofestivaaleilla kuten Bienal de Flamenco de Sevilla, Festival Flamenco Nîmes ja Flamenco Biënnale Nederland niin tanssijana, palmerona kuin ohjaus- ja puvustussuunnittelutehtävissäkin osana maailmanlaajuisesti arvostettuja kokoonpanoja (mm. Compañía Belén Maya, Compañía Javier Barón) sekä koreografioinut ja tuottanut useita omia kokoillan tanssiteoksia.

 

 

Haluatko esiintymään klubille? Lähetä sähköpostia osoitteeseen 

 

brindamosflamenco@gmail.com

https://www.facebook.com/BRINDAMOSFLAMENCO

 

 

Tenho Restobar

Helsinginkatu 15

00500 HKI

https://m.facebook.com/Tenho-Restobar-1434571036864150/

http://www.ravintolatenho.fi/

 

Earlier Event: December 3
TANSSIA OLEN HALUNNUT AINA