Back to All Events

Taljanka 40 v. Juhlakonsertti

Taljanka 40 vuotta

Savoy-teatteri

Kasarmikatu 46-48, Helsinki

Tuotanto Taljanka Econimics Ky

Taljanka on jo 40 vuoden ajan rikastuttanut suomalaista musiikkielämää. Yhtyeen ohjelmistossa on eri maiden kansanmusiikkia ja kansainvälisiä kevyen musiikin klassikkoja - sekä omina käännöksinä että alkuperäiskielisinä.

Jouluisessa juhlakonsertissa ikivihreiden joululaulujen rinnalla sykkivät Andalucian rytmit, Latinalaisen Amerikan sävelet ja slaavilaisen musiikin klassikot. Flamencovieraina Taija Robalta (laulu), Ramon Maronier (kitara) ja Maija Lepistö (tanssi).

Anja Tyrväinen, laulu
Timo Tyrväinen, laulu ja kitara
Ari Salin, kitara
Taija Tyrväinen, piano ja perkussiot
Petri Ikkelä, harmonikka, bandoneon, concertina
Eerik Siikasaari, basso

 


Earlier Event: December 11
Manuel Liñánin kurssit