Back to All Events

Pepita Rohde ja Emil Pernblad kurssit

Laulu- ja kitarakurssit 14.–15.11.

Pepita Rohde ja Emil Pernblad ohjaavat marraskuussa Flamenco Nórdico -vierailun yhteydessä laulu- ja kitarakurssit. Molemmat ovat kokeneita ja pidettyjä opettajia, joten tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua! Rohde vieraili opettajana Helsingin Flamencofestivaalilla vuonna 2009, ja palaute oli silloin erittäin positiivista.

Mukaan voi uskaltautua, vaikkei olisi koskaan aikaisemmin opiskellut flamencolaulua tai -kitaraa, sisältö räätälöidään ryhmän mukaan. Opetuskielenä on englanti. Laulajat opiskelevat laulun tekniikkaa, laulusäkeistöjä, niiden sanoituksia ja ääntämistä. Kitaristit keskittyvät erityisesti laulun säestämiseen, mutta myös kitaransoiton tekniikkaan ja perusfalsetoihin (melodiaosuuksiin). Laulajat ja kitaristit työskentelevät ensin omissa ryhmissään ja sitten yhdessä, jolloin kitaristit pääsevät heti kokeilemaan laulunsäestystä käytännössä.

Kurssit ovat kaksipäiväisiä. Tunnit järjestetään Peñalla (Helsinginkatu 32 E) la 14.11. ja su 15.11. klo 11-13. Kurssimaksu on  jäsenille 60e ja muille 70e. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Heidi Hummastenniemi, heidi.hummastenniemi[at]flamenco.fi  8.11. mennessä. Maksu 8.11. mennessä tilille: FI17 2065 1800 0217 07, viitenumero: 5005, saaja: Helsingin Flamencoyhdistys ry. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin perimme toimistokuluja 10% kurssin hinnasta.

Earlier Event: November 14
Flamenco Nórdico