Back to All Events

Flamenco Nórdico

Pohjoismaista huippuflamencoa Helsingissä

Marraskuussa Helsingissä nähdään korkeatasoista pohjoismaista flamencoyhteistyötä, kun tanskalainen laulaja Pepita Rohde ja ruotsalainen kitaristi Emil Pernblad saapuvat esiintymään suomalaisten tanssijoiden Emilia Ahon, Katja Lundénin ja Tove Djupsjöbackan kanssa. Perinteisen ohjelmiston lisäksi Aho ja Lundén esittävät illassa otteita uudesta espanjalaisen huippukoreografi Olga Pericetin tilausteoksesta Extremos. Pohjoismaista vierailua tukee Svenska Kulturfonden.

Flamenco Nórdico – Pohjoismaista huippuflamencoa Flamencokoulu FiestaFlamencan Johanneksen luolassa, Laivurinrinne 5 vastapäätä (Punavuori, Helsinki), lauantaina 14.11. klo 19. Liput 15 e ovelta. Ennakkovaraukset: ole[at]fiestaflamenca.fi.
Järjestäjä: Flamenco Nordico -työryhmä.

Earlier Event: November 14
Pepita Rohde ja Emil Pernblad kurssit
Later Event: November 15
Pepita Rohde ja Emil Pernblad kurssit