15.11.2017

RAFAELA CARRASCO TÄHDITTÄÄ HELSINGIN XX FLAMENCOFESTIVAALIN JUHLAVUODEN OHJELMISTOA!

3.2. - 11.2.2018 Savoy-teatteri / Kanneltalo / Malmitalo / Lavaklubi / Kirjasto 10 / Linko

Juhlavuoden ohjelmisto pitää sisällään kattauksen korkeatasoisia näyttämöteoksia kansainvälisiltä ja kotimaisilta taiteilijoilta, lasten ja nuorten intoa, harrastajien tunteen paloa, tunnelmallisia klubi-iltoja ja kaikille avointa ohjelmaa.

Ohjelma ja lisätietoja löytyy festarisivuiltamme ja Helsingin Flamencofestivaalin uutiskirjeestä:

http://festivaali.flamenco.fi/ 
http://mailchi.mp/…/uutiskirje-012017-juhlavuoden-ohjelmist…

Jäsenet huom! Tarkkailkaa sähköpostianne 15.11.2017! Julkaisemme kampanjakoodit jäsenhintaisten lippujen ostamista varten.

#FlamencoFestivalHki2018 #helsinginflamencofestivaali #flamenco#helsinki #flamencohelsinki

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavissamme: Twitter, Facebook, Instagram!

 

Ajankohtaista

13.12.2017

Letra_3_17_kansi_kuva.jpeg

LETRA LOPETTAA

Syksyn aikana ei ole löytynyt yhtään vapaaehtoista jatkamaan Letran vakitiimissä. Koska lehti tehdään täysin vapaaehtoisvoimin, joudumme raskain sydämin ilmoittamaan, että Letran numero 4/2017 jää tällä erää viimeiseksi. Hallitus kiittää kaikkia niitä lukuisia jäseniä, jotka ovat vuosien varrella panostaneet rakkaaseen lehteemme. Erityiskiitos nyt lopettavalle Jenni Röngälle, joka on usean vuoden ajan  puurtanut toimitussihteerin ja taittajan pesteissä. Kiitokset myös nykyiselle päätoimittajalle Paula Partaselle, joka on tämän vuoden luotsannut lehteä. 

Yhdistys jatkaa sääntömääräistä tiedotus- ja julkaisutoimintaa resurssiensa mukaan, mm. viikkotiedotteen ja uutiskirjeiden muodossa sekä somessa.


16.11.2017

AVOIN ESIINTYJÄHAKU HELSINGIN XX FLAMENCO-FESTIVAALIN TAPAHTUMIIN

Helsingin XX Flamencofestivaalilla on kaksi tapahtumaa, joihin flamencot voivat tarjota esityksiään, kun Avajaisklubille ja iFlamencoa Stagella! -tapahtumaan haetaan esiintyjiä!

AVAJAISKLUBI la 3.2.2018 klo 19

Helsingin Flamencofestivaalit avaa jo viidettä kertaa Avajaisklubi, joka järjestetään lauantaina 3.2.2018 klo 19 Kansallisteatterin tunnelmallisella Lavaklubilla. Lämminhenkisissä klubi-illoissa on nähty kattava otos suomalaisesta flamenco-osaamisesta ja ilta on huipentunut räväkkään juergaan. Lava on jälleen avoinna kaikkien - niin harrastajien kuin ammattilaisten - tanssi- ja musiikkiesityksille. Tarjoa klubille flamencoesitystäsi! Pituutta esityksellä saa olla 3-15 minuuttia.

Ilmoita esityksesi Avajaisklubille su 7.1.2018 mennessä osoitteeseen petri.lahtinen@flamenco.fi.

Lisätietoja: petri.lahtinen@flamenco.fi tai petra.valve@flamenco.fi.

¡FLAMENCOA STAGELLA! ke 7.2.2018 klo 18-20

Keskiviikkona 7.2.2018 klo 18-20 järjestetään toista kertaa flamencomusiikkiin keskittyvä ilmaistapahtuma iFlamencoa Stagella!, paikkana Helsingin keskustan Kirjasto 10. Tapahtuman kautta halutaan tarjota flamencomuusikoille mahdollisuus tuoda osaamistaan esiin sekä verkostoitua toisten flamencojen kanssa. Samalla ajatuksena on esitellä flamencoa laajemmallekin yleisölle upean festivaalimme merkeissä. Esiintymislava on avoinna kaikille flamencomuusikoille, niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Ilmoita esityksesi iFlamencoa Stagella! -tapahtumaan su 7.1.2018 mennessä osoitteeseen mervi.aavikko@flamenco.fi.

Lisätietoja: mervi.aavikko@flamenco.fi tai petri.lahtinen@flamenco.fi.

Järjestäjä tarjoaa esiintyjille Lavaklubilla ja Kirjasto 10:ssä pientä purtavaa.

іBienvenidos!

http://festivaali.flamenco.fi/

Seuraa meitä myös Twitterissä https://twitter.com/flamencoHki

 

Kuva: Paula Partanen

Kuva: Paula Partanen


Uutispalsta, jäsenlehti Letra 3/17

 

Klikkaa kuvaa ja lue lehden uutiset!

Lähetä uutinen seuraavan lehden Noticias-palstalle. Pyrimme nostamaan pe 27.10. mennessä tulleista uutisista yhden isomman jutun lehden muillekin sivuille. Muutoin palstan deadline on pe 10.11.2017. Katso lisätiedot ja tutustu lehteen tarkemmin Letra-välilehdeltä.

Jos haluat lukea koko lehden, liity jäseneksi ja saat liityttyäsi jo ilmestyneet liittymisvuoden Letrat ja loput suoraan kotiosoitteeseesi. Jäsenenä saat myös muita etuja mm. alennuksia yhdistyksen järjestämistä tapahtumista sekä viikoittaisen tiedotteen sähköpostitse. Liittymisohjeet löydät Jäseneksi-välilehdeltä.


8.9.2017

Helsingin Flamencoyhdistys hakee festivaalitiimiä vuodelle 2019

2017-09-14 09.52.10.jpg

Helsingin Flamencoyhdistys hakee festivaalitiimiä suunnittelemaan ja tuottamaan Helsingin 21. Flamencofestivaalin. Festivaalin tarkoituksena on esitellä sekä kansainvälistä että kotimaista flamencoa monipuolisesti ja ajankohtaisesti. Festivaali järjestetään helmikuussa 2019. 

Laita hakemus joko yksin tai tiimin kanssa sähköpostilla 15.11.2017 mennessä os. flamenco[at]flamenco.fi.

Liitä mukaan kolmen lauseen visio tulevasta festivaalista, alustava suunnitelma yhteistyökumppaneista, kustannuksista ja aikataulusta. Tehtävästä maksetaan palkkio. Lisätietoja Helsingin Flamencoyhdistyksen puheenjohtajalta minna.saalpo[at]flamenco.fi.

Päätös tiimistä tehdään joulukuun 2017 alussa. Työ alkaa heti päätöksen jälkeen. 


24.3.2017

YHDISTYKSEN TOIMITILOJEN ETSINTÄ

Hallitus etsii jatkuvasti yhdistykselle uusia tiloja. Saamme myös välillä tilavinkkejä jäseniltämme. Valitettavasti tähän mennessä etsinnät eivät ole kuitenkaan tuottaneet tulosta. Siksi haluamme jakaa kaikille tarvitsemamme tilan vaatimukset. 

Etsimme tilaa, joka täyttää kaikki alla olevat vaatimukset:
- Mielellään kantakaupungista, mutta huomioimme myös muut hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä sijaitsevat tilat

- Ei asuintalo, useimmiten myöskään toimistokäytössä olevat talot eivät sovi meille. Erillisrakennukset, tuotantotilat jne. puolestaan ovat mahdollisia
- Tilatarve on vähintään 130 m2 tai suurempi, kuitenkin niin että tilasta saa vähintään kaksi tanssisalia
- Tilassa tulee olla valmiina tai kohtuullisin kustannuksin järjestettävissä liikuntatilan vaatima ilmanvaihto (kumpaankin saliin)
- Tilan käyttötarkoitus tulee olla liikuntatila tai vuokranantajan/isännöitsijän täytyy hoitaa tilan käyttötarkoituksen muutos ennen kuin yhdistys tekee remontin
- Mieluiten pidempiaikainen vuokrasopimus mahdollinen

- Vuokrataso noin 2000€ / kk (sis. ALV)

Vaatimukset tilalle ovat kovat, mutta näillä on tarkoituksena estää vastaisuudessa toiminnan äkillinen loppuminen ja hankaluudet taloyhtiön/vuokranantajan/naapureiden kanssa. 

Yhteydenotot ja tilavinkit osoitteeseen katjalina.jyllila[at]flamenco.fi.

 


TERVETULOA HELSINGIN FLAMENCOYHDISTYKSEN SIVUILLE!

helsingin flamencoyhdistys ry

logo.png

Helsingin Flamencoyhdistys ry kokoaa yhteen Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla asuvia flamencoharrastajia ja muita flamencosta kiinnostuneita henkilöitä sekä edistää flamencotaiteen tuntemusta Suomessa.

Helsingin Flamencoyhdistys harjoittaa koulutus-, tiedotus-, julkaisu-, kulttuuri- ja kokoustoimintaa sekä järjestää vuosittaisen Helsingin Flamencofestivaalin helmikuussa.

Yhdistyksen sivustolta löytyy tietoa yhdistyksestä, tiloista, tapahtumista sekä tietenkin flamencosta. 

Festivaalista löytyy lisätietoa Festivaalit -välilehdeltä.

Palautetta voi antaa Palaute-välilehden kautta.

Kuva Paula Partanen

Kuva Paula Partanen