TERVETULOA HELSINGIN FLAMENCOYHDISTYKSEN SIVUILLE!

 

Ajankohtaista

25.4.2017

Tanssi Vieköön!

Helsingin Flamencoyhdistys ry osallistuu 18. - 19.8.2017 Helsingin Messukeskuksessa pidettävään Tanssi Vieköön! -tapahtumaan.

Messutapahtuman tarkoituksena on juhlia 100-vuotiasta Suomea tanssien ja koota kaikki Suomen tanssiperheet saman katon alle. Kaikki ammattilaisista harrastajiin ovat tervetulleita osallistumaan.

Kutsumme kaikki jäsenemme mukaan! Esitykset, flashmobit, opetussessiot, kilpailut, kaikki ovat mahdollisia! Ideoista koostamme upean kokonaisuuden tapahtumaan. Tarvitsemme Messukeskukseen myös innokkaita talkoolaisia edustamaan yhdistystä ja flamencoa.

Ilmianna mielenkiintosi ja lähetä ideasi 24.5.2017 mennessä osoitteeseen minna.saalpo[at]flamenco.fi. Lisätietoja tapahtumasta saat samasta osoitteesta.

Lisätietoja myös: http://tanssiviekoon.messukeskus.com/ ja https://www.facebook.com/events/731157987034115/

Tehdään yhdessä hieno tapahtuma!

Kuva: Paula Partanen

Kuva: Paula Partanen

Elokuussa tanssilajit (linkitys http://tanssiviekoon.messukeskus.com/tanssilajit/) esittäytyvät monipuolisesti messukeskuksessa. Helsingin Flamencoyhdistyksen löydät muun muassa Karnevaalikadulta http://tanssiviekoon.messukeskus.com/esitykset/karnevaalikatu/.


20.4.2017

VUODEN 2018 FESTIVAALItiimi

Helsingin Flamencoyhdistyksen hallitus on päättänyt  jatkaa festivaaliyhteistyötä tämänvuotisen tiimin kanssa. Nea Granlund ja Laura Rintamäki ovat vastuussa vuoden 2018 Flamencofestivaalin tuotannosta yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. 

 


24.3.2017

YHDISTYKSEN TOIMITILOJEN ETSINTÄ

Hallitus etsii jatkuvasti yhdistykselle uusia tiloja. Saamme myös välillä tilavinkkejä jäseniltämme. Valitettavasti tähän mennessä etsinnät eivät ole kuitenkaan tuottaneet tulosta. Siksi haluamme jakaa kaikille tarvitsemamme tilan vaatimukset. 

Etsimme tilaa, joka täyttää kaikki alla olevat vaatimukset:
- Mielellään kantakaupungista, mutta huomioimme myös muut hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä sijaitsevat tilat

- Ei asuintalo, useimmiten myöskään toimistokäytössä olevat talot eivät sovi meille. Erillisrakennukset, tuotantotilat jne. puolestaan ovat mahdollisia
- Tilatarve on vähintään 130 m2 tai suurempi, kuitenkin niin että tilasta saa vähintään kaksi tanssisalia
- Tilassa tulee olla valmiina tai kohtuullisin kustannuksin järjestettävissä liikuntatilan vaatima ilmanvaihto (kumpaankin saliin)
- Tilan käyttötarkoitus tulee olla liikuntatila tai vuokranantajan/isännöitsijän täytyy hoitaa tilan käyttötarkoituksen muutos ennen kuin yhdistys tekee remontin
- Mieluiten pidempiaikainen vuokrasopimus mahdollinen

- Vuokrataso noin 2000€ / kk (sis. ALV)

Vaatimukset tilalle ovat kovat, mutta näillä on tarkoituksena estää vastaisuudessa toiminnan äkillinen loppuminen ja hankaluudet taloyhtiön/vuokranantajan/naapureiden kanssa. 

Yhteydenotot ja tilavinkit osoitteeseen katjalina.jyllila[at]flamenco.fi.

 


Uutispalsta, jäsenlehti Letra 1/17

 

Klikkaa kuvaa ja lue lehden uutiset!

Lähetä uutinen seuraavan lehden Noticias-palstalle. Pyrimme nostamaan pe 28.4. mennessä tulleista uutisista yhden isomman jutun lehden muillekin sivuille. Muutoin palstan deadline on pe 12.5.2017. Katso lisätiedot ja tutustu lehteen tarkemmin Letra-välilehdeltä.

Jos haluat lukea koko lehden, liity jäseneksi ja saat liityttyäsi jo ilmestyneet liittymisvuoden Letrat ja loput suoraan kotiosoitteeseesi. Jäsenenä saat myös muita etuja mm. alennuksia yhdistyksen järjestämistä tapahtumista sekä viikoittaisen tiedotteen sähköpostitse. Liittymisohjeet löydät Jäseneksi-välilehdeltä.


helsingin flamencoyhdistys ry

Helsingin Flamencoyhdistys Peña Flamenca de Helsinki kokoaa yhteen Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla asuvia flamencoharrastajia ja muita flamencosta kiinnostuneita henkilöitä sekä edistää flamencotaiteen tuntemusta Suomessa.

Helsingin Flamencoyhdistys harjoittaa koulutus-, tiedotus-, julkaisu-, kulttuuri- ja kokoustoimintaa sekä järjestää vuosittaisen Helsingin Flamencofestivaalin helmikuussa.

Yhdistyksen sivustolta löytyy tietoa yhdistyksestä, tiloista, tapahtumista sekä tietenkin flamencosta. 

Helsingin Flamencoyhdistyksen peñalla opettavien yhteystiedot löytyvät Opetus peñalla -välilehdeltä.

Festivaalista löytyy lisätietoa Festivaalit -välilehdeltä.

Flamencotapahtumia löytyy Kalenteri-välilehdeltä.

Palautetta voi antaa Palaute-välilehden kautta.

Kuva: Paula Partanen

Kuva: Paula Partanen